Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet genom att skydda dina personuppgifter. I denna integritetspolicy kan du som besökare läsa hur vi Salong Vanite hanterar dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig.

Vilka kategorier av personuppgifter samlar vi in?
– Förnamn
– Efternamn
– Mobilnummer
– E-post
– Noteringar

Var och hur samlar vi in dina personuppgifter?

Bokadirekt.se
Via Bokadirekt.se kan vi tillhandahålla en effektiv och smidig bokningstjänst till våra kunder. Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna uppfylla vår tjänst mot dig som kund samt för att kunna kommunicera med dig.

Salong Vanites hemsida
Via Salong Vanites hemsida kan du som kund skicka oss meddelande med dina frågor. Vi samlar in de nödvändiga personuppgifterna för att kunna kommunicera med dig som kund.

Facebook
Du som kund kan också kommunicera med oss med hjälp av Facebooks chattfunktion. Där behandlar vi ditt namn och innehållet i meddelandet.

Känsliga uppgifter
Om du som kund kontaktar oss och har exempelvis frågor kring allergier och ditt hälsotillstånd vid en viss behandling etcetera. Då kommer vi att gallra dina personuppgifter efter att relationen är avslutad för det specifika ändamålet.

Utgivande av personuppgifter
Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan underleverantör än de som är nämnda i denna policy.

Cookies
Vi tillhandahåller de cookie-filer som WordPress installerar som standard. De cookies vi använder är till för att effektivisera vår hemsida för dig som kund. Funktionalitet resulterar i:
– Din IP-adress
– Språket i din webbläsare
– Din geografiska plats (begränsad till stad och land);
– Din nätoperatör

Instagram cookie
– rur
– urlgen
– csrfttoken
Dessa cookies ställs in av Instagram och används för inbäddade Instagram-inlägg på vår webbplats.

Cloudflare / thimpress.com
– __cfduid
Cookie som sätts av tjänsten Cloudflare som används för att göra webbplatsen snabbare och säkrare. Används det för att åsidosätta eventuella säkerhetsrestriktioner baserat på IP-adressen besökaren kommer ifrån (t.ex då den sitter bakom delade IP-adresser).
Den innehåller inte någon användaridentifieringsinformation.

Google
– NID
Hanterar dina inställningar såsom språk val etcetera.

Hur länge behandlar vi dina personuppgifter?
– Om du kontaktar oss via kontaktformuläret eller chatt funktionen i Facebook, så gallrar vi din in konversation eller ditt meddelande efter 1 år.

– Din kommer att behandla din information via vårt bokningssystem så länge vi har en relation med dig. Alternativt, när du ber oss att sluta behandla dina personuppgifter.  Detta utför vi i den mån det går.

– Känsliga personuppgifter gallrar vi omedelbart efter avslutat ändamål.

Hur skyddar vi din information?
Vi har i den mån vår verksamhet kan, vidtagit tekniska och organisationella åtgärder för att säkra att dina uppgifter är säkra hos oss. Våra system har endast Salong Vanites personal tillgång till.

Dina rättigheter
Som kund har du alltid rätt till ett registerutdrag samt att begära borttagning ur våra register. Meddela oss också om du behöver ändra eller rätta några personuppgifter som finns sparat om dig, som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
Har du invändningar kring vår hantering av dina personuppgifter kan du vända dig till Datainspektionen.

Om du har frågor eller komma i kontakt med oss:
Kontakt@salongvanite.se